Warme laarzen bij Skadi Outdoor Design

februari 6, 2014 Door admin - Geen reacties

Wanneer de winter in 2014 dan eindelijk zijn intrede doet en het weer kouder begint te worden, is het niet alleen tijd om naar de winkels te rennen voor de nieuwe wintertrend van 2014, maar ook om hierbij passende, modieuze en daarnaast ook warme laarzen te vinden.

Wintertrend 2014

Skadi Outdoor Design heeft voor u een prachtig product gevonden – De valenki laars. Deze warme laars van Russische origine kent vele soorten en maten. Een eyecatcher. Dus zoek jij passende warme laarzen die volledig mee gaan met de wintertrend in 2014, dan zijn deze warme valenki laarzen iets voor jou!

Warme laarzen met een strak design

De laars heeft een mooi en opvallende design, en is al dan niet bekleed met vilt, studs en andere applicaties. Maar de ontwerper van deze valenki laarzen heeft niet alleen gedacht aan het uiterlijk. De laars moest bovenal comfortabel zitten en je de warmte geven die je voeten in de winter nodig hebben. Niemand houdt immers van koude tenen.

Het vilt van de laars zorgt er voor dat je voeten tijdens het lopen gemasseerd worden. Niet alleen zitten ze daarmee een stuk prettiger dan andere laarzen, het is ook nog eens goed voor de bloedsomloop.

Kies bewust

Niet alleen zijn deze warme valenki modieus, warm en een genot om in te lopen. Ze zijn ook nog eens gemaakt van natuurvriendelijke materialen (wol en rubber). Je draagt dus niet alleen bij aan het opfleuren van je kledingkast volgens de laatste mode en wintertrend van 2014, ook doe je het milieu ten goede door deze bewuste keuze.

Kies bewust! Bewust voor jezelf én voor het milieu. Ga voor de warme valenki laars.