Wintertrend 2014: Russische valenki laarzen

januari 23, 2014 Door admin - Geen reacties

Elk jaar weer is het zoeken naar de nieuwe wintertrend. Wat zeggen de trendwatchers en hoe is het verloop van de afgelopen jaren gegaan. Ook voor de wintertrend van 2014 is er weer lang gekeken naar hét mode-item wat niet mag ontbreken in je kast. Geheel in de lijn der verwachting, staan natuurproducten en natuurlijke stoffen in de mode hoog op het verlanglijstje in 2014. Meer dan ooit zullen bewuste, natuurvriendelijke en duurzame producten een rol spelen in onze kledingkast. En wij hebben een product gevonden dat volledig aan deze verwachting voldoet: De valenki laars.

Natuurlijke laarzen

Valenki laarzen zijn Russische laarzen die van natuurlijke producten zijn gemaakt. Deze in veel uitvoeringen verkrijgbare, warme winterlaars, zorgt er niet alleen voor dat je er volgens de laatste modetrend bij loopt, maar dat je ook een steentje bijdraagt aan het behoud van deze planeet.

Bij het ontwerpen van de laars is gelet op de verwerking van natuurlijke materialen in een duurzaam product, waarmee je de show steelt. Het opvallende karakter en zijn eigen rustieke aanwezigheid, maakt het dat deze laars goed te combineren is met de wintermode van 2014.

Modelaars of sneeuwlaars

Hoewel de laarzen qua design en uiterlijk dé modetrend in 2014 op het gebied van laarzen zijn, zijn de laarzen zo uitgevoerd dat ze naast het opvallende design ook nog eens voldoende warmte bieden. We mogen dus stellen dat de valenki laars de modetrend van 2014 op zijn kop zet doordat het natuurlijke product de warmte en functionaliteit van sneeuwlaarzen combineert met een prachtig Russisch design.

Kortom

Wil jij er hip bijlopen wanneer de teenslippers op zolder liggen en het tien uur vliegen is naar de warme zon? Kies dan voor een echte Russische valenki laars. Een must-have voor iedereen!